Hvordan fungerer lagerstyring?

Når du foretager et salg via en SumUp-funktion, der omfatter fysiske produkter, opdateres lagerniveauet for alle solgte produkter automatisk. Når lagerbeholdningen for et produkt er nul, angives produktet som "Udsolgt".

Lagerbeholdningen for ikke-sporede produkter angives som uendeligt, så de aldrig kan blive udsolgt.

Aktivering af lagerstyring

Genopfyldning af lager

1. Åbn fanen "Start" i din SumUp-profil, og vælg "Lagerbeholdning" i navigationspanelet til venstre.

2. Klik på blyantsymbolet ved siden af det produkt, som du vil redigere.

3. Juster lagerbeholdningen af produktet manuelt, og klik på "Gem" for at bekræfte.