Prissætning og modtagelse af betalinger

Hver transaktion i Netbutik er underlagt et transaktionsgebyr på 2,75 %. Der er ingen ekstra abonnementsgebyrer eller opsætningsomkostninger.

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
Sofort
Bancontact
Blik Przelewy 24
Giropay
iDeal
Apple Pay

Kom i gang med din netbutik

Du kan oprette din netbutik med fire nemme trin i SumUp-profilen eller appen.

Du kan hurtigt og nemt tilpasse din netbutik, herunder ændre SEO-indstillinger, tilslutte dine sociale medier og redigere din netbutiks udseende, og du kan redigere din netbutiks vilkår og betingelser.

Du kan også redigere netbutikkens navn og ændre dens URL-adresse.

Du kan tilføje produkter til dit SumUp-produktkatalog og derefter vælge, om de enkelte produkter skal vises i din netbutik.

Tilføj op til syv JPG- eller PNG-billeder med en maksimal opløsning på 1500 px gange 1500 px hver for at præsentere dine produkter.

Administrer netbutikordrer

Du kan enten vælge forsendelsesmetoder til levering til kundens dør eller tilføje afhentningsmuligheder, så din kunde selv kan hente deres ordre fra et aftalt sted. Du kan frit fastsætte forsendelsesomkostningerne og definere, hvor din netbutik sender produkter til.

Du kan få vist ordrer i din netbutik og spore dem ved at ændre din ordrestatus. Du kan også ændre, hvordan du bliver underrettet om nye ordrer.

Rediger de notifikationer, som dine kunder modtager, herunder hvilke notifikationer der sendes og indholdet af e-mailene, så dine kunder kan få besked om deres ordrestatus.