Løs forbindelsesproblemer

• Prøv at holde stregkodescanneren tættere på eller i en anden vinkel

• Kontroller, om stregkodescanneren er ladet op

• Rengør enhedens skærm og glasset på stregkodescanneren

• Kontroller, om stregkodescanneren er kompatibel – nogle scannere fungerer ikke sammen med visse enheder

• Udskriv parringsstregkoden – nogle scannere kan ikke scanne skærme. Download, udskriv og scan parringsstregkoden for at prøve igen

Oplever du stadig problemer?

Løs andre problemer med stregkodescannerens forbindelse, og få scanneren til at fungere korrekt.