Bestil et nyt kort

1. Klik på “SumUp Card” i navigationspanelet til venstre under din SumUp-profil.

2. Klik på “Kort”.

3. Klik på symbolet med tre prikker i feltet “Administrer kort”, og vælg “Erstat kort”.

4. Tjek returbetingelserne, og klik på “Næste”.

5. Vælg årsagen til, at du vil have dit kort erstattet.

6. Vælg en leveringsadresse, eller indtast en ny, og klik på “Næste”.

7. Indtast din adgangskode, og klik på “Bestil” for at bekræfte.

Mistede eller stjålne kort spærres med det samme, men du kan stadig bruge Apple Pay og Google Pay. Kort, der er ved at udløbe, annulleres først, når du aktiverer erstatningskortet.

Hvornår modtager jeg mit kort?

Læs om, hvordan og hvornår dit SumUp Card bliver leveret, og hvad du skal gøre, hvis du mener, at kortet er blevet væk.