Viivakoodinlukijan yhdistäminen

1. Avaa SumUp-sovellus ja napauta profiilikuvaketta näytön kulmassa.

2. Valitse ”Viivakoodinlukija”.

• Bluetooth-yhteys – Valitse ”Viivakoodinlukijan käyttöönotto”, skannaa näytöllä näkyvä viivakoodi ja valitse viivakoodinlukijasi luettelosta.

• Johdollinen USB-yhteys – Yhdistä viivakoodinlukija käyttämällä USB-C-adapteria.

3. Lisää viivakoodinumerot nimikkeisiin, jotka haluat skannata.

Katkaise viivakoodinlukijan yhteys napauttamalla kolmea pistettä viivakoodinlukijan näytöllä ja valitsemalla ”Unohda lukija”.