Verkkokaupan perustamisen aloittaminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Verkkokauppa”.

2. Napsauta ”Aloita nyt”.

Verkkokaupan perustaminen

Ensimmäisenä tehtävänäsi on verkkokauppasi ulkoasun ja tyylin suunnittelu.

Voit muokata kauppasi aloitussivua, nimikeluetteloa ja navigointia valitsemalla SumUp-profiilissasi “Muokkaa” tai SumUp-sovelluksessa “Muokkaa kauppaa”.

Tee kaupastasi helposti tunnistettava muuttamalla kauppasi nimeä ja verkkokauppasi URL-osoitetta: valitse SumUp-profiilissasi ”Muokkaa” tai sovelluksessa ”Verkkotunnukset”.

Määritä, miten asiakkaasi saavat ostamansa nimikkeet lisäämällä toimitustapoja ja ottamalla käyttöön noudon myymälästä: valitse SumUp-profiilissasi ”Muokkaa” tai sovelluksessa ”Määritä toimitus”.

Lopuksi sinun on lisättävä nimikkeitä nimikeluetteloosi. Muista ottaa ”Verkkokauppa” ‑vaihtopainike käyttöön, kun lisäät nimikkeitä ja nimikkeen kuvauksia verkossa käytettäväksi.

Voit halutessasi muokata verkkokauppasi käyttöehtoja, jotka asiakkaat hyväksyvät ennen tilauksen tekemistä.

Aloita myynti verkossa

Kun olet saanut kaikki vaiheet valmiiksi, julkaise kauppasi napsauttamalla “Avaa kauppa” ja aloita nimikkeidesi myynti verkossa.