Verkkokaupan perustamisen aloittaminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Verkkokauppa”.

2. Napsauta ”Aloita nyt”.

Luo verkkokauppasi

Aloita verkkokaupan ulkoasun mukauttaminen napsauttamalla määritysvalikon kohtaa ”Kotivalikko”. Täällä voit suunnitella verkkokauppasi ulkoasun ja tyylin.

Valitse ”Verkko-osoite” määrittääksesi kauppasi verkko-osoitteen ja sen, mitkä osoitteet on linkitetty kauppaasi.

Valitse ”Toimitus”, kun haluat määrittää, miten nimikkeesi toimitetaan asiakkaille, mukaan lukien toimitus- ja noutovaihtoehdot.

Voit lisätä toimitusvaihtoehtoja ja ottaa käyttöön noudon myymälästä myös myöhemmässä vaiheessa.

Valitse lopuksi ”Nimikkeet”, kun haluat aloittaa myytävien nimikkeiden lisäämisen kauppaasi.

Voit lisätä nimikkeitä nimikeluetteloosi myös myöhemmässä vaiheessa. Muista tällöin ottaa ”Verkkokauppa”-vaihtopainike käyttöön ja lisätä kaupassa käytettävä kuvaus.

Voit myös muuttaa kauppasi ehtoja, kun käyttöönotto on valmis, ja vaihtaa kauppasi kieltä.

Aloita myynti verkossa

Kun olet saanut kaikki vaiheet valmiiksi, julkaise kauppasi napsauttamalla “Avaa kauppa” ja aloita nimikkeidesi myynti verkossa.