Kokonaiskustannukset

3G-kortinlukija on saatavana vain osana lukijan ja 3G-tulostimen sisältävää pakettia hintaan 159,96 € (sisältäen ALV:n ja toimituskulut).

Emme veloita tilausmaksuja kortinlukijasi käytöstä, maksat vain maksutapahtumakohtaisen välityspalkkion.

Hyväksytyt kortit ja maksutavat

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internetyhteys

Muodosta verkkoyhteys joko Wi-Fin kautta tai käyttämällä SumUp 3G:n sisäänrakennettua SIM-korttia, jossa on maksuton rajoittamaton data.

Kuitit

Voit lähettää asiakkaillesi kuitteja sähköpostilla tai tekstiviestillä SumUp 3G ‑lukijan kautta.

Hyvitykset

Voit tehdä hyvityksiä helposti suoraan SumUp 3G ‑lukijalla.

Tippiominaisuus

Ota käyttöön tippiominaisuus, jonka avulla asiakkaasi voivat osoittaa arvostavansa hyvin tehtyä työtä.

Työntekijäprofiilit

Voit luoda useita työntekijäprofiileja, joiden avulla työntekijäsi voivat käyttää kortinlukijaa.

Akku

Lataa SumUp 3G -kortinlukijasi mukana toimitettavan C-tyypin USB-kaapelin avulla liittämällä se tietokoneeseen tai muuhun virtalähteeseen. Täyteen ladatulla akulla voi tehdä yli 50 maksutapahtumaa.