Kuittien muokkaaminen

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja valitse oikeassa yläkulmassa oleva profiilisymboli.

2. Valitse ”Kuitit”.

3. Kun napsautat kuitin eri alueita, voit lisätä osoitteen, yhteystiedot ja haluamasi viestin.

Kuitteihin tehdyt muutokset eivät vaikuta virallisiin SumUp-profiiliisi rekisteröityihin henkilö-, yhteys- ja yritystietoihin.

Miksi kuitteja kannattaa muokata?

Helposti tunnistettavat kuitit, joissa on ilmoitettu yrityksen tiedot tarkasti, muistuttavat asiakkaita heidän ostoistaan ja vähentävät maksunpalautusten riskiä.