Raporttien tarkastelu ja lataaminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta paneelista ”Koti”-välilehti.

2. Valitse sitten ”Kaikki raportit”.

3. Valitse aikaväli vasemmassa yläkulmassa olevalla sinisellä päivämääräpainikkeella.

4. Napsauta sen raportin nimeä, jonka haluat ladata.

Mitä raportteja on saatavilla?

Kuluraportissa ilmoitetaan yritykseltäsi kyseisen kuukauden aikana veloitettujen välityspalkkioiden kokonaissumma. Sinun ei tarvitse maksaa tätä summaa, koska se on jo vähennetty tilityksistäsi. Koska tarjoamme rahoituspalvelua, välityspalkkiomme eivät ole ALV:n alaisia.

Saat tämän kuluraportin sähköpostitse jokaisen kuukausittaisen tilitysraportin mukana.

Tilitysraportissa luetellaan kaikki korttimaksutapahtumat, jotka on jo tilitetty sinulle. Siinä ilmoitetaan myös tilityksen päivämäärä ja veloitetut välityspalkkiot.

Lue lisää tilitysraporteista.

Tuloraportti tarjoaa yhteenvedon kaikista tuotteista ja palveluista, jotka olet myynyt tietyn ajanjakson aikana. Raportissa liiketoimintasi on eritelty kategorian, maksutavan ja maksun vastaanottaneen työntekijän mukaan.

Ilmoita verosi helposti lataamalla raporttisi PDF-tiedostona ja lähettämällä se asianomaiselle viranomaiselle.

Myyntiraportti sisältää tarkan erittelyn myyntitoiminnastasi tietyn ajanjakson aikana.

Nimikkeet-osion kautta lisättyjen tietojen avulla se antaa yleiskatsauksen siitä, kuinka monta nimikettä myit, ostettiinko ne käteisellä vai kortilla ja mihin veroluokkaan ne kuuluvat.

Maksutapahtumaraportti sisältää luettelon kaikista maksutapahtumistasi, mukaan lukien korttimaksut, käteismaksut ja hyvitykset.

Voit tarkastella maksutapaa, maksutapahtuman tilaa, asiakkaan korttityyppiä ja maksutapahtuman kuvausta, jos se on lisätty.