Tilisiirron ajoittaminen

1. Avaa SumUp-profiilisi vasemmasta reunasta ”Yritystili”-välilehti.

2. Valitse ”Lähetä rahaa” ja sitten ”Ajoitettu maksu”.

3. Valitse olemassa oleva vastaanottaja tai napauta kohtaa ”Uusi vastaanottaja”.

4. Jos lisäät uuden vastaanottajan, valitse onko vastaanottaja yksityishenkilö vai yritys, syötä pyydetyt tiedot ja valitse ”Seuraava”. Valitse tallennusruutu, jos haluat lisätä vastaanottajan yhteystietoihisi.

5. Syötä siirrettävä summa ja valitse maksun ajankohta ja toistumisväli:

• Kerran – lähetetään kerran valitsemanasi ajankohtana

• Viikoittain – lähetetään viikoittain syöttämäsi alkamis- ja päättymispäivän välisenä aikana

• Kuukausittain – lähetetään kuukausittain syöttämäsi alkamis- ja päättymispäivän välisenä aikana

6. Tarkista siirron yhteenveto, ja jos kaikki näyttää olevan oikein, valitse ”Vahvista”.

7. Vahvista siirto antamalla salasanasi, kun sitä pyydetään SumUp-sovelluksessa.

Saat muistutuksen tulevasta ajoitetusta maksusta muutamaa päivää ennen sen lähettämistä.

Siirron tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa tulevan siirron tilan ja peruuttaa maksun tai maksusarjan milloin tahansa.

Huomaa, että ajoitetut ja toistuvat maksut eivät tällä hetkellä ole käytettävissä sovelluksella Android-laitteissa.