Näin muokkaat laskutuskuvaustasi

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.

2. Valitse ”Asetukset”.

3. Vieritä alaspäin Laskutuskuvaus-osioon, jossa näet nykyisen laskutuskuvauksesi.

4. Päivitä laskutuskuvauksesi ja tallenna muutokset.

Jotkut pankit lyhentävät laskutuskuvausta, mikä tarkoittaa, että pitkä kuvaus ei välttämättä näy kokonaan asiakkaan tiliotteessa.

Miksi laskutuskuvausta kannattaa muuttaa?

Yksilölliset laskutuskuvaukset auttavat asiakkaita tunnistamaan ostoksensa tiliotteiltaan, mikä pienentää perusteettomien petosraporttien todennäköisyyttä.