Nimikkeiden lisääminen

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta valikosta ”Nimikkeet”-välilehti.

2. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Lisää nimike”.

3. Lisää nimikkeen tiedot, kuten nimi, hinta ja verokanta. Katso lisätietoja alta.

4. Tallenna nimike valitsemalla ”Tallenna”.

Voit muokata ja poistaa nimikkeitä myöhemmin avaamalla nimikeosion ja valitsemalla nimikkeen, jota haluat muokata tai poistaa.

Nimikkeiden muokkaaminen

Järjestä nimikkeesi luomalla nimikekategorioita, jotka helpottavat nimikkeiden löytämistä.

Näitä kategorioita voi käyttää suodatusvaihtoehtoina, kun asiakkaat etsivät nimikkeitä verkkokaupastasi.

Voit lisätä nimikkeisiin kuvia käyttämällä kuvasymbolia. Kuvien on oltava JPG- tai PNG-muodossa, ja niiden enimmäiskoko on 1 500 x 1 500 pikseliä.

Voit lisätä SumUp-profiiliisi enintään seitsemän kuvaa, jotka näytetään galleriana verkkokaupassasi. Ensimmäisenä ladattu kuva on pääkuva.

Käytä nimikkeiden muokkaustoiminnon nimikkeen kuvausosiota lisätäksesi kuvauksen, joka näkyy verkkokaupassasi ja laskuissasi.

Voit luoda yksinkertaisia nimikevariantteja, kuten eri värejä ja kokoja, tai useita variantteja käyttämällä varianttivaihtoehtojen yhdistelmiä.

Jos esimerkiksi myyt T-paitaa, josta on saatavana eri värejä ja kokoja, lisää kaikki mahdolliset värit ja koot. Sen jälkeen yhdistämme ne luodaksemme myyntiä varten kaikki mahdolliset variantit sekä SKU-koodit varaston seurantaan.

Lue lisää nimikevarianteista.

Verokannat on määritetty ennalta rekisteröidyn asuinmaasi mukaan, mutta voit myös käyttää mukautettuja verokantoja.

Hallitse nimikkeiden varaston määrää ottamalla käyttöön ”Seuraa varastoa” -toiminto. Voit myös muokata manuaalisesti nimikkeiden varaston määrää ja SKU-koodeja (tuotekoodeja).

Ota käyttöön ”Verkkokauppa”-valitsin aloittaaksesi nimikkeen myynnin verkossa verkkokaupan kautta.

Tällöin voit myös lisätä hakukoneen tuloksissa näkyvän metaotsikon ja -kuvauksen, mikä lisää nimikkeesi näkyvyyttä hakukoneoptimoinnin avulla.

Aloita nimikkeiden myynti

Lisäämisen jälkeen voit käyttää nimikkeitä nopeuttaaksesi myyntiä SumUpilla.