Käyttöehto-osion muokkaus

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Verkkokauppa”.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten ”Oikeudelliset tiedot”.

3. Syötä käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö eri kategorioille ja vahvista napsauttamalla ”Tallenna”.

Voit tarkastella käyttöehtojasi tai tietosuojakäytäntöäsi muokkaussivulla napsauttamalla ”Katso käyttöehdot” tai ”Katso tietosuojakäytäntö” joko SumUp-profiilissasi tai sovelluksessa.

Asiakkaidesi on hyväksyttävä käyttöehtosi ja tietosuojakäytäntösi voidakseen tehdä tilauksen verkkokaupastasi.

Mukauta verkkokauppaasi

Voit myös mukauttaa verkkokauppaasi muulla tavoin, esimerkiksi muuttamalla bannerikuvaasi tai ostoskorisi ulkoasua.