Lisää toimitusvaihtoehto

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Verkkokauppa”.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten ”Toimitus ja nouto”.

3. Napsauta kohtaa ”Lisää toimitustapa”.

4. Nimeä toimitustapa. Napsauta kohtaa ”Lisää sijainti” ja valitse maat, joihin toimitat tuotteita. Vahvista painamalla ”Tallenna”.

5. Määritä toimitusmaksu. Voit myös tarjota ilmaisen toimituksen asiakkaille, joiden ostosten loppusumma ylittää tietyn rajan.

6. Voit halutessasi lisätä muita tietoja, kuten toimitusajan ja ilmoitustavat. Nämä tiedot näkyvät myös vahvistussähköpostissa.

7. Vahvista painamalla ”Tallenna”.

Voit muokata asiakkaidesi ilmoitusasetuksia ja määrittää, miten asiakkaillesi ilmoitetaan heidän tilauksensa tilasta.

Tarjoa noutovaihtoehtoja

Vaihtoehtoisesti voit määrittää noutotapoja, jotta asiakkaasi voivat halutessaan noutaa tuotteensa.