Korttimaksujen vastaanottaminen SumUp Air -kortinlukijalla

1. Avaa SumUp-sovelluksessa ”Kassa”-näyttö.

2. Syötä maksutapahtuman summa (vähintään 1,00 €) tai valitse nimike nimikeluettelosta.

3. Napauta kohtaa ”Veloita” ja valitse ”Kortinlukija”. Jos tämä on ensimmäinen maksutapahtumasi, sinun on ehkä määritettävä Air-kortinlukijasi.

4. Pyydä asiakasta maksamaan joko lähimaksulla korttia näyttämällä tai työntämällä kortti Air-kortinlukijaan ja noudattamalla näytön ohjeita.

Air-kortinlukijassa näkyy vahvistusviesti ja voit tarvittaessa antaa asiakkaalle kuitin.

Ongelmia?

Ota selvää, miten voit korjata yhteysongelmia tai lue käyttövinkkejä Air-kortinlukijan oppaasta.