1. Siirry SumUp-sovelluksen kohtaan ”Laskut”.

2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa asetussymbolia.

3. Valitse ”Yritystiedot ja osoite”.

4. Napauta pyöreää kuvaketta, josta pääset valitsemaan tai poistamaan logosi.

Logo näkyy nyt laskuissasi.

1. Kirjaudu SumUp-sovellukseen.

2. Napauta ”Lisää”.

3. Valitse ”Laskut”.

4. Napauta asetussymbolia.

5. Valitse ne yritystiedot ja ALV-tiedot, joita haluat muuttaa.

Huom: Maa tulee oletuksena SumUp-profiilisi perusteella, eikä sitä voi muuttaa.

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi.

2. Napsauta ”Laskut”.

3. Valitse ”Yritystiedot”.

4. Valitse ”Yksityinen elinkeinonharjoittaja” tai ”Yritys” yhtiömuodostasi riippuen tai muuta yritystietojasi ja ALV-rekisteritietojasi.

Huom: Maa tulee oletuksena SumUp-profiilisi perusteella, eikä sitä voi muuttaa.

Jos yritykselläsi on logo, voit ladata tai vaihtaa sen.

Huomaa:

Jos työskentelet yksityisenä elinkeinonharjoittajana, yrityksesi nimi on koko nimesi.

Jos sinun on lisättävä ALV laskuihisi, ota käyttöön tämä vaihtoehto. Jos sinun ei tarvitse lisätä ALV:tä, varmista, että se on poissa käytöstä.