Ota käyttöön asiakkaan vahva tunnistaminen

3DS / asiakkaan vahva tunnistaminen on otettava käyttöön, jotta siirtoja voidaan tehdä. Näin otat asiakkaan vahvan tunnistamisen käyttöön.

Siirron lähettäminen

Voit lähettää rahaa muille tileille SEPA-alueella valuutasta riippumatta.

1. Avaa SumUp-profiilisi vasemmasta reunasta ”Yritystili”-välilehti.

2. Valitse ”Lähetä rahaa” ja sitten ”Pankkisiirto” tai ajoita maksu suoritettavaksi myöhemmin.

3. Valitse olemassa oleva vastaanottaja tai napauta kohtaa ”Uusi vastaanottaja”.

4. Jos lisäät uuden vastaanottajan, valitse onko vastaanottaja yksityishenkilö vai yritys, syötä pyydetyt tiedot ja valitse ”Seuraava”. Valitse tallennusruutu, jos haluat lisätä vastaanottajan yhteystietoihisi.

5. Syötä siirrettävä summa ja napsauta ”Seuraava”.

6. Tarkista siirron yhteenveto, ja jos kaikki näyttää olevan oikein, valitse ”Vahvista”.

7. Vahvista siirto antamalla salasanasi, kun sitä pyydetään SumUp-sovelluksessa.

Siirtosi saapuu perille 1–3 arkipäivän kuluessa. Voit seurata siirtoasi tarkistamalla siirron tilan ja ladata siirtovahvistuksen todisteeksi maksusta.

Toistuvat maksut

Sujuvoita toistuvien kulujesi maksamista ottamalla käyttöön suoraveloituksia tai ajoittamalla toistuvia maksuja yritystililläsi.

Yritystilin siirtorajat

Yritystilillä on vakiomääräiset siirtorajat. Jos nämä rajat ylittyvät, siirto voi epäonnistua. Tutustu siirron epäonnistumisen syihin.