Profiilitietojen muokkaaminen

Muuta yrityksesi tietoja, kuten yritysmuotoa, yrityksesi allekirjoittajaa tai yrityksesi nimeä ja osoitetta.

Muuta henkilötietojasi, kuten profiilin omistajan nimeä, kotiosoitetta jne.

Muokkaa yhteystietojasi, kuten puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

Pidä profiilisi suojassa päivittämällä salasanasi aina tarvittaessa.

Viimeistele profiilisi määritys

Räätälöi kokemuksesi yrityksesi tarpeiden mukaan määrittämällä asetukset eri toiminnoille, kuten työntekijäprofiileille ja tippiominaisuudelle.