Tai lue, kuinka voit luoda laskun SumUp-profiilissasi.

Laskun luonti SumUp-sovelluksella

1. Avaa SumUp-sovellus, napauta ”Lisää” oikeasta alakulmasta ja valitse ”Laskut”.

2. Aloita laskun luonti valitsemalla ”Uusi lasku”.

3. Lisää laskun numero ja päiväys napauttamalla kohtaa ”Laskun numero”. Voit myös muokata eräpäivää ”Ehdot”- tai ”Eräpäivä”-osiossa.

Huomaa: Kun olet asettanut laskun numeron, kaikki tulevat laskusi numeroidaan seuraamalla samaa numerosarjaa, jollet muuta sitä.

1. Napauta ”Lisää asiakas” ja täytä tarvittavat asiakastiedot tai paina ”Asiakkaat” ja lisää asiakas asiakasluettelostasi tai puhelinyhteystiedoistasi.

Huomaa: Kun tiedot on lisätty, napauta ”Tallenna asiakas”, jos haluat lisätä asiakkaan asiakasluetteloon tai tallentaa muutokset olemassa olevaan asiakkaaseen.

2. Valitse ”Lisää nimike” ja täytä nimikkeen tiedot tai napauta ”Nimikkeeni” ja valitse nimike nimikeluettelostasi.

Huomaa: Voit tallentaa nimikkeen nimikeluetteloosi tulevaa käyttöä varten painamalla ”Tallenna nimike” sen jälkeen, kun olet lisännyt tarvittavat tiedot. Tallenna olemassa oleviin nimikkeisiin tekemäsi muutokset napauttamalla ”Tallenna muutokset”.

3. Voit lisätä nimikkeitä valitsemalla ”Lisää nimike” uudelleen tai poistaa nimikkeen napauttamalla ”Poista nimike”.

1. Kun olet lisännyt kaikki tiedot, napauta ”Jatka”.

2. Tarkista vastaanottajan sähköpostiosoite ja muuta sitä tarvittaessa. Voit myös lisätä valinnaisen viestin ja liitteen.

3. Lähetä valmis lasku syötettyyn sähköpostiosoitteeseen painamalla ”Lähetä”.

Saat vahvistuksen siitä, että lasku on lähetetty onnistuneesti, ja palaat laskujen aloitusnäytölle.

Huomaa:

Voit esikatsella, tallentaa tai poistaa laskun milloin tahansa luontiprosessin aikana napauttamalla yläkulmassa olevia kolmea pistettä.

Katso oppaistamme, kuinka voit mukauttaa laskussa näkyviä tietoja ja kuinka maksaminen toimii laskujen kanssa.