Rahan siirtäminen yritystilille

Käteistalletukset eivät ole mahdollisia. Voit kuitenkin siirtää rahaa tilillesi toisilta SEPA-alueen sisäisiltä euromääräisiltä tileiltä käyttämällä IBAN-tilinumeroa.

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmasta reunasta ”Yritystili”-välilehti.

2. Valitse “Pankkipalvelut”.

3. Voit tarkistaa ja kopioida yritystilisi tiedot täältä.

Rahan lisääminen tilityksiä käyttämällä

1. Napsauta SumUp-profiilisi oikeassa yläkulmassa olevaa profiilisymbolia.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten jompikumpi seuraavista:

• ”Suoraan pankkitilille”: saat rahasi pankkitilillesi 2–3 arkipäivässä

• ”SumUp-yritystili”: saat tilityksesi seuraavana päivänä yritystilillesi

3. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Vahvista muutos valitsemalla ”Jatka”.

Voit muuttaa tilitysasetuksia myös Yritystili-osiossa valitsemalla ensin ”Tili“ ja napsauttamalla sitten ”Myyntien tilitykset” -laatikossa olevaa painiketta.

Tilitysasetuksiasi muuttamalla voit valita, miten ja milloin saat rahasi SumUpilta.

Huomaa:

Voit siirtää yritystililtä helposti rahaa joko SumUp-profiilista tai -sovelluksesta.