Lisää noutovaihtoehtoja

1. Valitse SumUp-profiilin kotivalikosta ”Verkkokauppa”.

2. Valitse ”Asetukset” ja sitten ”Toimitus ja nouto”.

3. Valitse nouto-osiosta ”Lisää noutotapa”.

4. Anna noutotavalle nimi. Voit käyttää enintään 80 merkkiä.

5. Nimeä noutotapa ja kirjoita noutopaikka.

6. Voit halutessasi lisätä muita tietoja, kuten arvioidun ajan ja ‑päivän, jolloin tilaus on noudettavissa.

7. Vahvista valitsemalla ”Tallenna”.

Voit muokata asiakkaidesi ilmoitusasetuksia ja määrittää, miten asiakkaat saavat ilmoituksen tilauksensa tilasta.

Määritä toimitusvaihtoehtoja

Vaihtoehtoisesti voit määrittää toimitustapoja, jotta asiakkaasi voivat halutessaan tilata toimituksen tilaukselleen.