Virheilmoitusten tunnistaminen

”Pyrimme korjaamaan ongelman. Yritä myöhemmin uudelleen.”

Palvelinvirheiden ratkaiseminen

Jos näet palvelinvirhettä koskevan ilmoituksen, yritä ratkaista ongelma lataamalla käyttämäsi sivu tai sovellus uudelleen.

Käyttökatkot ovat tilapäisiä, ja ne ratkaistaan lähes aina muutamassa sekunnissa tai minuutissa. Pidemmän käyttökatkon sattuessa tarkista palvelimemme tila ja yritä sitten tehdä uudelleen sitä mitä olit tekemässä.

Mikä palvelimen tila on tällä hetkellä?

Tarkista palvelimen tila ja tilaa käyttökatkoja koskevat päivitykset.