Maksuongelmien korjaaminen

• Yritä suorittaa maksutapahtuma uudelleen – maksu voi keskeytyä palvelinvirheen, sovelluksen sulkemisen tai maksun aikakatkaisun vuoksi. Maksutapahtuman uudelleenyritys korjaa nämä ongelmat.

• Tarkista maksun summa – alle 1 euron arvoisia maksuja ei hyväksytä.

• Varmenna profiilisi – et voi hyväksyä maksuja ennen kuin olet varmentanut profiilisi.

• Kokeile toista korttia – tarkista luettelo hyväksytyistä maksutavoista varmistaaksesi, että asiakkaan kortti on yhteensopiva.

• Tarkista yhteytesi – internetyhteys vaaditaan maksutapahtumien suorittamiseen. Tarkista yhteysasetuksesi ja yritä suorittaa maksu uudelleen.

• Palauta Bluetooth-yhteys – jos vastaanotat maksuja Bluetooth-yhteyden kautta yhdistetyllä laitteella, varmista, että kortinlukijasi yhteys toimii palauttamalla Bluetooth-yhteys.

Hylättyjä maksutapahtumia ei veloiteta

Veloitamme välityspalkkiomme vain onnistuneesti tilitetyistä maksutapahtumista. Et joudu maksamaan epäonnistuneista tai hyvitetyistä maksutapahtumista.