Luo uusia maksulinkkejä

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta valikosta ”Maksulinkit”.

2. Lisää maksulinkin luontiruutuun maksun määrä ja kuvaus ja valitse sitten ”Luo linkki”.

3. Kopioi linkki ja jaa se haluamallasi tavalla.

Vältä maksuriidat

Nimikkeen kuvauksen lisääminen auttaa asiakasta muistamaan maksutapahtuman myöhemmin, mikä auttaa sinua välttämään maksunpalautukset.

Miten asiakkaat maksavat?

Asiakkaat suorittavat maksun avaamalla heille jaetun linkin, syöttämällä tietonsa ja painamalla ”Maksa”-painiketta.

Mistä tiedän, onko se maksettu?

Voit helposti tarkistaa maksulinkkisi tilan, kun haluat tietää, onko asiakas jo suorittanut maksun.