Nimikeluettelon lataaminen

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja valitse ”Nimikkeet”-välilehti vasemmanpuoleisesta valikosta.

2. Valitse ”Vie” näytön oikeasta yläkulmasta luodaksesi .csv-tiedoston lataamista varten.

3. Valitse ”Lataa .csv-tiedosto” tallentaaksesi mallipohjan, joka sisältää koko nimikeluettelosi.

Nimikkeiden joukkomuokkaus

Viennin jälkeen voit muokata nimikkeitä mallipohjassa ja käyttää sitä nykyisen nimikeluettelosi päivittämiseen.