Käteismaksujen ottaminen käyttöön

1. Avaa SumUp-sovellus ja napauta profiilikuvaketta näytön yläkulmassa.

2. Valitse ”Käteismaksut”.

3. Ota käteismaksut käyttöön kytkemällä ”Vastaanota käteismaksuja” -vaihtopainike päälle.

Kassalaatikon ottaminen käyttöön

Kassalaatikon voi yhdistää vain kassalaatikon kanssa yhteensopivan kuittitulostimen kautta.

1. Kun olet yhdistänyt kuittitulostimen ja tulostanut testikuitin, yhdistä kassalaatikko tulostimen kassalaatikon liitäntään.

2. Avaa SumUp-sovellus, napauta näytön kulmassa olevaa profiilikuvaketta ja valitse ”Tulostin”.

3. Testaa kassalaatikon toiminta napauttamalla ”Avaa kassalaatikko”.

4. Voit myös ottaa käyttöön toiminnon ”Avaa kassalaatikko automaattisesti”, jolloin kassalaatikko avautuu automaattisesti aina käteismaksun yhteydessä.

Vastaanota käteismaksuja

Kun käyttöönotto on valmis, voit aloittaa käteismaksujen vastaanottamisen.