Lataa asiakirjasi

1. Avaa SumUp-profiilisi ja valitse näytön yläreunassa olevasta bannerista ”Lataa asiakirjoja”.

2. Lataa asiakirjasi vastaaviin osioihin. Ladattavien asiakirjojen enimmäiskoko on 10 Mt.

Tarkistamme asiakirjasi ja ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun olemme käsitelleet ne. Tämä voi kestää muutaman päivän.

En näe banneria

Asiakirjojen latausbanneri tulee esiin vain silloin, kun tarvitset sitä. Lataa asiakirjoja vain, jos sitä nimenomaisesti pyydetään.