Lisää maksumuistutus

1. Valitse SumUp-profiilistasi ”Laskut”.

2. Valitse ”Uusi lasku” ja luo lasku.

3. Kun olet näytöllä, jossa voit lisätä vastaanottajia ja viestin, merkitse muistutusruutu valituksi.

Jos laskua ei ole maksettu kokonaan, asiakkaasi saa muistutuksen eräpäivän jälkeisenä päivänä. Muistutusta koskeva ilmoitus ilmestyy laskuhistoriaasi. Lisämuistutukset lähetetään 3 ja 7 päivää eräpäivän jälkeen.

Huomaa:

Kun olet merkinnyt ruudun valituksi ja lähettänyt laskun, muistutusta ei voi enää peruuttaa. Se lähetetään kuitenkin vain, jos laskua ei ole maksettu kokonaan.