Kuinka työntekijäprofiilit toimivat

Kuhunkin työntekijäprofiiliin kirjaudutaan profiilikohtaisella sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Kaikki myynnit tilitetään kuitenkin pääprofiiliisi rekisteröidylle pankkitilille. Työntekijät eivät voi muuttaa eivätkä tarkastella profiilitietoja eivätkä lisätä erillistä pankkitiliä.

Nimikeluettelo vastaa pääprofiilin asetuksia. Tämä tarkoittaa, että työntekijät eivät voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä maksuvaiheessa näkyviä nimikkeitä eivätkä hallita nimikkeitä ja kategorioita.

Voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä työntekijäprofiileja, hallinnoida profiilien käyttöoikeuksia ja luoda uuden salasanan milloin tahansa SumUp-profiilissasi tai sovelluksessa. Koska profiilit ovat yhteydessä myyntihistorioihin, työntekijäprofiileja voidaan poistaa käytöstä, mutta niitä ei voida poistaa pysyvästi.

Luo työntekijäprofiileja ja hallitse käyttöoikeuksia

Työntekijäprofiilien avulla voit määrittää, kuka voi tehdä hyvityksiä ja tarkastella myyntihistoriaa. Voit luoda työntekijäprofiileja SumUp-profiilissasi tai sovelluksessa seuraavasti:

1. Valitse SumUp-sovelluksessa näytön yläkulmasta profiilikuvake.

2. Valitse ”Työntekijät” ja ”Lisää uusi työntekijä”.

3. Anna sähköpostiosoite ja salasana. Nämä ovat työntekijäsi kirjautumistunnukset.

4. Merkitse vastaavat ruudut valituiksi, jos haluat antaa työntekijöille oikeuden tarkastella muitakin kuin omia maksutapahtumiaan ja tehdä hyvityksiä.

Huomaa: voit muuttaa näitä oikeuksia milloin tahansa sovelluksen tai profiilisi Työntekijät-välilehdellä, valitsemalla työntekijän ja merkitsemällä tai poistamalla merkinnät vastaavista ruuduista.

5. Vahvista napsauttamalla ”Lisää työntekijä”.

1. Napsauta SumUp-profiilisi oikeassa yläkulmassa olevaa profiilisymbolia.

2. Valitse ”Työntekijät”.

3. Napsauta näytön alalaidassa olevaa sinistä ”Lisää uusi työntekijä” ‑painiketta.

4. Anna sähköpostiosoite ja salasana. Nämä ovat työntekijäsi kirjautumistunnukset.

5. Merkitse vastaavat ruudut valituiksi, jos haluat antaa työntekijälle oikeuden tarkastella yrityksesi myyntihistoriaa ja hyvittää maksutapahtumia.

Huomaa: jos muutat mieltäsi, voit milloin tahansa muuttaa näitä asetuksia sovelluksen tai profiilisi Työntekijät-välilehdellä, valitsemalla työntekijän ja merkitsemällä tai poistamalla merkinnät vastaavista ruuduista.

6. Vahvista napsauttamalla ”Lisää työntekijä”.

Tarkastele yksittäisen työntekijän myyntejä

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta paneelista ”Koti”-välilehti.

2. Valitse ”Myynti”.

3. Napsauta ylemmän navigointipalkin kohtaa ”Työntekijät”.

4. Anna työntekijän sähköpostiosoite ja valitse ”Käytä”.

Voit kaventaa hakua myös valitsemalla päivämäärän ja kellonajan, maksutavan ja maksutapahtuman tilan.