Tietojesi suojaaminen

Kaikki SumUp-kortinlukijoiden saamat tiedot salataan heti ja lähetetään suojatusti palvelimillemme. Tietosi ovat turvassa riippumatta siitä, käytätkö julkista vai yksityistä internetyhteyttä.

Palvelimemme sijaitsevat suojatuissa tiloissa, ja kaikki työntekijämme toimivat tiukkojen turvallisuuskäytäntöjen mukaisesti. Näiden toimenpiteiden lisäksi kaikki SumUp-ohjelmistot ja ‑laitteistot täyttävät – ja monissa tapauksissa ylittävät –PCI DSS ‑standardin (Payment Card Industry Data Security Standard) tiukat suojausvaatimukset. PCI DSS on korttimaksamisen tietoturvavaatimukset määrittelevä maksualan standardi, jota tukevat kaikki suuret luottokorttiyhtiöt.

Lue täältä miten toimia, jos Air-kortinlukijasi katoaa tai se varastetaan ja vastaavat ohjeet koskien 3G-kortinlukijaa.