Huomaa:

Lisäksi voit tarkistaa ja muuttaa laskun tilan laskuhistoriasi avulla.

Laskun uudelleenlähetys

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Laskut”.

2. Avaa laskuhistoria valitsemalla ”Laskut” uudelleen.

3. Voit tarkistaa uudelleenlähetettävän laskun napsauttamalla sitä tai lähettää laskun tarkistamatta valitsemalla laskun vieressä olevat kolme pistettä.

4. Napsauta ”Lähetä”. Lähetysnäyttö avautuu.

5. Tarkista, että tiedot ovat oikein, ja vahvista napsauttamalla ”Lähetä”.

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse ”Lisää” näytön oikeasta alakulmasta.

2. Valitse ”Laskut” ja sitten ”Kaikki laskut”.

Huomaa: Voit myös suodattaa maksamattomat tai erääntyneet laskut valitsemalla ”Maksamaton” tai ”Erääntynyt”.

3. Valitse oikea lasku.

4. Napauta ruudun kulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse ”Lähetä lasku uudelleen”.

5. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite ja viesti ja liitä tarvittavat tiedostot.

6. Vahvista napauttamalla Lähetä.

Laskun jakaminen SumUp-sovelluksessa

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse ”Lisää” näytön oikeasta alakulmasta.

2. Valitse ”Laskut” ja sitten ”Kaikki laskut”.

Huomaa: Valitse ”Maksamaton” tai ”Erääntynyt”, jos etsit nimenomaan maksamatonta tai erääntynyttä laskua.

3. Valitse oikea lasku.

4. Napauta ruudun kulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse ”Jaa”.

5. Valitse, miten haluat jakaa laskusi, ja seuraa alustakohtaisia ohjeita.

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse ”Lisää” näytön oikeasta alakulmasta.

2. Valitse ”Laskut” ja sitten ”Kaikki laskut”.

Huomaa: Voit myös suodattaa maksamattomat tai erääntyneet laskut valitsemalla ”Maksamaton” tai ”Erääntynyt”.

3. Valitse oikea lasku.

4. Napauta ruudun kulmassa olevia kolmea pistettä ja valitse ”Jaa maksulinkki”.

5. Valitse, miten haluat jakaa maksulinkin, ja seuraa alustakohtaisia ohjeita.