Kortinlukijan nopea käyttöönotto

Kun valitset maksutapahtuman aikana maksutavaksi ”Kortinlukija”, Air-kortinlukijasi tunnistetaan automaattisesti. Voit myös yhdistää kortinlukijan manuaalisesti.

1. Kytke Air-kortinlukija päälle sen oikealla puolella olevasta painikkeesta.

2. Avaa SumUp-sovellus ja napauta profiilikuvaketta näytön yläkulmassa.

3. Valitse ”Kortinlukija” ja varmista, että ”Ota vastaan maksuja kortinlukijalla” -valitsin on päällä.

4. Napauta kohtaa ”Yhdistä kortinlukija”.

5. Varmista, että 3 numeron sarja sovelluksessa täsmää lukijan takapuolella olevan sarjanumeron kanssa. Vahvista valitsemalla ”Yhdistä”.

6. Air-kortinlukijan LED-valot vahvistavat yhteyden muodostamisen vilkkumalla. Laitteesi ja kortinlukijasi synkronoituvat keskenään. Air-kortinlukija siirtyy valmiustilaan, kun sitä ei käytetä, mutta se pysyy yhdistettynä.

Onko yhteyden muodostamisessa ongelmia? Ota selvää, miten voit korjata yhteysongelmia tai tutustu vinkkeihin siitä, miten voit hyödyntää parhaiten Air-kortinlukijaasi.

Muut käyttöönottovaiheet

Tarjoa asiakkaille tulostettu kuitti maksutapahtuman jälkeen tai tulosta uudelleen kuitteja aiemmista myyntitapahtumista muodostamalla yhteys tulostimeen ja valitsemalla haluamasi asetukset.

Käteismaksujen käsittely SumUpilla helpottuu ottamalla käyttöön kassalaatikko. Huomaa, että tätä ennen on muodostettava yhteys sovellukseen.

Aloita korttimaksujen vastaanottaminen

Kun käyttöönotto on valmis, voit aloittaa korttimaksujen vastaanottamisen kortinlukijallasi.