Katso lisätietoja tilitysraporteista erikoisartikkelissamme.

Lähetä uudelleen tai vie raportti

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta paneelista ”Koti”-välilehti.

2. Napsauta ”Kaikki raportit” -painiketta ja valitse sivun oikeassa reunassa olevasta ”Tilitykset ja välityspalkkiot” ‑ruudusta ”Tilitysraportti”.

3. Esiin tulee ikkuna, joka tarjoaa kuukausittaisten tai päivittäisten raporttien valinnan:

1. Napsauta Päivittäin ja valitse tietty päivämäärä.

2. Napsauta Kuukausittain ja valitse kuukausi ja vuosi.

4. Valitse nyt, viedäänkö vai lähetetäänkö tiedosto:

• Vienti: valitse ”Toiminto”-kohdasta ”Vie tiedosto” ja napsauta oikeassa alakulmassa olevaa sinistä ”Vie tiedosto” ‑painiketta.

• Lähettäminen: Valitse ”Lähetä sähköpostiin”. Täytä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja valitse sitten ”Lähetä tiedosto” oikeasta alareunasta.

Huomaa: voit lisätä pilkun jokaisen sähköpostiosoitteen perään lähettääksesi useille vastaanottajille.

Tärkeää:

Valitse päivittäisissä tilitysuraporteissa maksupäivä, älä maksutapahtuman päivämäärää tai sitä, milloin rahat saapuivat pankkitilillesi. Et voi luoda päivittäisiä raportteja kuluvalle päivälle tai kuukausiraportteja kuluvalle kuukaudelle.

Etsi tietty maksu

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta paneelista ”Koti”-välilehti.

2. Valitse sitten ”Tilitykset”.

3. Suodata tietty maksu päivämäärän, maksutavan tai summan mukaan tai hae maksutunnus.

4. Napsauta tilitystä nähdäksesi sen tiedot.

5. Voit ladata raportin napsauttamalla ”Vie”.