Alennuksen käyttäminen

1. Kun otat tilauksen vastaan sovelluksessa, avaa ostoskori ja napauta hintalapun symbolia oikeassa yläkulmassa.

2. Valitse, minkä tyyppistä alennusta käytetään, napauttamalla avattavaa valikkoa:

• Prosentti – napauta prosenttisymbolia ja anna käytettävä alennus prosentteina

• Kiinteä summa – napauta eurosymbolia ja syötä kiinteä alennuksen summa

3. Voit halutessasi lisätä alennuksen kuvauksen muistutukseksi myöhempää käyttöä varten.

Alennusta sovelletaan automaattisesti kaikkiin ostoskorissa oleviin nimikkeisiin. Voit muokata alennusta tai poistaa sen napauttamalla hintalapun symbolia uudelleen ja tekemällä tarvittavat muutokset.

Aiempien alennusten tarkastelu

Näet aiempien tilausten alennukset tarkistamalla maksutapahtumahistoriasi.