Rekisteröityminen SumUp Oneen

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilivalikkoa.

2. Valitse ”SumUp One”.

3. Valitse ”Liity SumUp Oneen” tai ”Kokeile SumUp One ‑tilausta ilmaiseksi”, jolloin saat 7 maksutonta tilauspäivää.

4. Syötä haluamasi maksutapa ja vahvista valitsemalla ”Osta tilaus”.

Tarkistamalla tilaustietosi voit muuttaa maksutietoja tai peruuttaa tilauksesi.

Mitä seuraavaksi?

Jos olet tilannut kortinlukijan, tarkista, miten toimitus tapahtuu SumUpilla ja lataa SumUp-sovellus, jotta pääset alkuun.