Ota suoraveloitus käyttöön

Voit ottaa suoraveloituksen käyttöön yritystililläsi aivan kuten millä tahansa pankkitilillä. Anna laskuttajalle suoraveloitusvaltuutus ja ilmoita sille yritystilisi tiedot. Me hoidamme kaiken muun.

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmasta reunasta ”Yritystili”-välilehti.

2. Löydät täältä kaikki tarvittavat tiedot rahan siirtämiseksi yritystilillesi.

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse kotivalikosta ”Pankkipalvelut”.

2. Napauta yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta.

3. Valitse ”Yritystilin tiedot”, jotta näet kaikki yritystilisi tiedot.

Kun olet ottanut suoraveloituksen käyttöön, voit tarkistaa suoraveloituksen tilan, hylätä maksuja ja pyytää hyvitystä väärin veloitetusta suoraveloitusmaksusta.