Kuittien uudelleenlähetys

1. Valitse SumUp-profiilisi aloitusnäytön vasemmanpuoleisesta valikosta ”Myynti”.

2. Valitse maksutapahtuma, jonka kuitin haluat lähettää uudelleen.

3. Napauta maksutapahtumayhteenvedossa symbolia, joka näyttää revityltä kuitilta, ja valitse ”Lähetä kuitti sähköpostitse”.

4. Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite ja napsauta ”Lähetä”-painiketta.

Kuittien uudelleentulostaminen

1. Ota tulostus käyttöön SumUp-sovelluksessamuodostamalla yhteys Bluetooth-tulostimeen.

2. Valitse ”Myynti” näytön alareunasta.

3. Valitse maksutapahtuma, jonka kuitin haluat tulostaa uudelleen.

4. Valitse ”Kuitti” ja sitten ”Tulosta kuitti” tai napauta yläkulmassa olevaa tulostinkuvaketta.

Miksi kuitti kannattaa lähettää?

Kuitti on tosite maksutapahtumasta, joten se voi toimia tärkeänä todisteena hakupyynnön, petosraportin tai maksunpalautuksen yhteydessä.