Tilaustietojen tarkistaminen

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilivalikkoa.

2. Valitse ”SumUp One”, jotta näet laskutuskautesi ja ajankohdan, jolloin seuraava maksusi veloitetaan.

Voit lopettaa SumUp One ‑tilauksen napsauttamalla ”Peruuta jäsenyys” ‑painiketta. Tilaus päättyy nykyisen laskutuskautesi loppuun. Etusi ovat voimassa siihen asti.

Voit palauttaa tilauksesi voimaan milloin tahansa ennen laskutuskauden päättymistä.