Jos sinulla on jo valmis luettelo nimikkeistäsi, voit tuoda useita nimikkeitä nimikeluetteloon kerralla.

Nimikkeiden hallinta SumUp-profiilissa

1. Valitse Laskut-välilehden nimikeosiosta ”Uusi nimike”.

2. Täytä tarvittavat tiedot, mukaan lukien valinnainen nimikkeen kuvaus ja kuva.

3. Vahvista napauttamalla “Tallenna“.

Voit myös tallentaa nimikkeitä, kun olet luomassa laskua SumUp-profiilissasi syöttämällä nimikkeen tiedot laskun luontinäyttöön ja valitsemalla ”Tallenna nimike”.

1. Napauta nimikkeen hinnan vieressä olevia kolmea pistettä Laskut-välilehden nimikeosiossa.

2. Valitse ”Poista”.

3. Vahvista napsauttamalla ponnahdusikkunassa uudelleen ”Poista”.

1. Valitse Laskut-välilehden nimikeosiosta muokattava nimike.

2. Muuta tarvittavia tietoja.

3. Vahvista napsauttamalla “Valmis“.

Vaihtoehtoisesti voit tuoda muokkausvaihtoehdot näkyviin napsauttamalla nimikkeen hinnan vieressä olevia kolmea pistettä ja valitsemalla ”Avaa”.

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta paneelista ”Laskut”.

2. Avaa nimikeluettelosi valitsemalla ”Nimikkeet”.

Voit hakea nimikkeitä nimikeluettelostasi sivun yläosassa olevalla hakutoiminnolla. Vaihtoehtoisesti nimikkeet voi järjestää nimikenumeron, nimen, kuvauksen tai hinnan mukaan.

Nimikkeiden hallinta sovelluksessa

1. Napauta nimikeluettelossa ”Uusi nimike”.

2. Anna tarvittavat tiedot.

3. Vahvista painamalla ”Tallenna”.

Voit myös tallentaa nimikkeen, kun olet luomassa laskua sovelluksessa syöttämällä tarvittavat tiedot ja napsauttamalla ”Tallenna nimike”.

1. Napauta nimikeluettelon yläkulmassa olevaa kynäkuvaketta.

2. Valitse poistettavat nimikkeet.

3. Vahvista napauttamalla ”Poista”.

Napauta nimikeluettelossa olevaa nimikettä, jotta saat esiin muokkausvaihtoehdon. Paina ”Tallenna”, kun olet tyytyväinen muutoksiin.

Voit myös tallentaa nimikkeeseen tekemäsi muutokset suoraan sovelluksen laskun luontinäytöllä: lisää nimike, muuta sen tietoja ja napsauta ”Tallenna muutokset”.

1. Avaa SumUp-sovellus ja valitse ”Lisää” näytön alakulmasta.

2. Valitse ”Laskut”.

3. Vieritä näytön alareunaan ja valitse ”Nimikkeet”.

Tähän luetteloon pääsee myös laskun luontinäytöltä: napauta ”Lisää nimike” ja sitten ”Nimikkeeni”.

Voit hakea nimikkeitä nimikeluettelostasi näytön yläosassa olevalla hakutoiminnolla. Vaihtoehtoisesti voit selata aakkosjärjestyksessä olevaa nimikeluetteloa.

Huomaa:

Lisätyt nimikkeet synkronoidaan SumUp-sovelluksessa ja profiilissa, ja ne ovat saatavilla myös sekä Nimikkeet- että Laskut-osioissa.