SumUp-profiilin aktivointi

1. Kirjaudu SumUp-sovellukseen. Jos et ole vielä aktivoinut profiiliasi, sinua pyydetään tekemään se nyt.

2. Kirjoita matkapuhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja napauta ”Pyydä koodia”.

3. Muutaman sekunnin kuluessa saat aktivointikoodin tekstiviestinä. Syötä se sille varattuun kenttään ja napauta ”Vahvista koodi”.

Valmista tuli. SumUp-profiilisi on nyt aktivoitu ja valmis vastaanottamaan maksuja.

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi.

2. Näytön yläreunassa oleva ruutu kehottaa sinua aktivoimaan profiilisi. Napsauta ”Aktivoi”.

3. Kirjoita matkapuhelinnumerosi sille varattuun kenttään ja napsauta ”Pyydä koodia”.

4. Muutaman sekunnin kuluessa saat 4-numeroisen aktivointikoodin tekstiviestinä. Syötä se ja napsauta ”Vahvista koodi”.

Siinä kaikki. Nyt olet valmis aloittamaan maksujen vastaanottamisen.

Tutustu selkeään yhteenvetoomme, jossa kuvaillaan kaikki SumUp-profiilisi ominaisuudet. Tai tutustu oppaisiimme, joissa kerrotaan, kuinka voit määrittää Air-kortinlukijan tai ottaa käyttöön 3G-kortinlukijan.

Nyt kun olet aktivoinut profiilisi, voit myös aloittaa maksulinkkien lähettämisen.