Yhteystietojen päivittäminen

1. Kirjaudu SumUp-profiiliisi verkkoselaimella ja valitse oikeassa yläkulmassa oleva profiilisymboli.

2. Valitse ”Kirjautuminen ja suojaus”.

3. Napsauta Kirjautumistiedot-osiossa sähköpostivaihtoehdon vieressä olevaa ”Muuta”-painiketta.

4. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Tallenna ja jatka”.

5. Lähetämme sinulle tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se ja napsauta kohtaa ”Vahvista sähköpostin muutos”.

6. Seuraavaksi lähetämme linkin uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Viimeistele sähköpostin muutos napsauttamalla tätä linkkiä.

Salasanan vaihtaminen

Pidä profiilisi suojassa päivittämällä salasanasi aina tarvittaessa.