Ota asiakkaan vahva tunnistaminen käyttöön SumUp Cardillesi

1. Kirjaudu SumUp-sovellukseen puhelimella, jota aiot käyttää maksujen hyväksymiseen ja varmista, että sovellus on ajan tasalla.

2. Valitse kotivalikosta ”Pankkipalvelut”.

3. Napauta yläkulmassa olevaa asetuskuvaketta ja valitse ”Pankkipalveluiden turvallisuus”.

4. Ota käyttöön asiakkaan vahva tunnistaminen napauttamalla vaihtopainiketta.

5. Saat ainutkertaisen vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin. Kirjoita koodi sovelluksen ”Vahvistus puhelimella” ‑osioon ja valitse ”Vahvista”.

Jos olet ottanut asiakkaan vahvan tunnistamisen käyttöön ja maksutapahtuma epäonnistuu silti, tutustu yleisimpiin korttimaksujen epäonnistumisen syihin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä verkkokaupan omistajaan tai käyttää toista maksutapaa.

Tärkeää:

Maaliskuusta 2021 alkaen nämä turvatoimet ovat pakollisia verkkomaksuissa.

Ota käyttöön biometrinen varmennus ja ilmoitukset

Voit tehdä tunnistautumisesta vieläkin nopeampaa ja turvallisempaa ottamalla käyttöön todennuksen sormenjäljellä tai kasvontunnistuksella. Napauta ”Touch ID” ‑vaihtopainiketta sovelluksen ”Kortin turvallisuus” ‑osiossa.