Luo mukautettu verkkotunnus

Ennen kuin voit lisätä oman verkkotunnuksesi, sinun on ostettava se verkkotunnusvälittäjältä, esimerkiksi joltakin seuraavista:

• GoDaddy

• Namecheap

• Google Domains

• Domain.com

• 1&1 Ionos

• OVH

Lisää mukautettu verkkotunnuksesi

1. Valitse SumUp-profiilisi vasemmanpuoleisesta siirtymispaneelista ”Verkkokauppa”.

2. Valitse ”Asetukset”.

3. Valitse ”Verkko-osoite” ja sitten ”Lisää verkko-osoite”.

4. Lisää mukautettu verkko-osoitteesi ja valitse ”Seuraava”. Tarkistamme osoitteesi.

5. Kopioi vaiheessa 1 mainittu A-tietue ja syötä se verkkotunnusvälittäjäsi DNS-asetuksiin.

6. Palaa verkkokauppasi verkko-osoiteasetuksiin ja vahvista toimenpide valitsemalla ”Vahvista yhteys”.