Hvad kræver din bank, når du åbner en SumUp-konto?

Når du registrerer en bankkonto med din SumUp-konto, skal du være opmærksom på følgende punkter:

• Din bank skal operere i samme valuta, der anvendes i det land, hvor din SumUp-konto er registreret.
    • Du kan registrere en bankkonto fra et andet land end hvor du tilmeldte dig, men kun hvis den opererer i samme valuta som det land, hvor du tilmeldte dig.
    • SumUp accepterer de fleste banker og kort (inklusive forudbetalt) ved hjælp af IBAN. Vær opmærksom på transaktionsgrænserne forbundet med dit kort og din bankkonto.
    • Du kan kun registrere en bankkonto per SumUp-konto.
Forretnings type Bankkontoen skal være
Enkeltmandsvirksomhed i navnet på virksomhedens ejer.
Bemærk: Personlige bankkonti accepteres, men anbefales ikke.
Selskab i firmaets navn. *
Andre
(partnerskab, velgørenhed, klub / samfund, non-profit organisation, skole, college eller universitet)
i virksomhedens navn. *

* Virksomhedsnavnet, der er registreret hos SumUp, skal være det samme som det, der er angivet på bankkontoen. Hver virksomhed skal have en bankkonto for at undgå betalingsproblemer. (Betydning af personlige bankkonti accepteres ikke.)

Hvis du ønsker at ændre dine bankoplysninger, skal du klikke her.
Vores supportteam hjælper gerne med at besvare eventuelle andre spørgsmål.

Hvorfor kræver SumUp, at et firma, der registrerer hos os, har sin egen bankkonto, som ikke er knyttet til en personlig bankkonto?

Med dette krav fjerner SumUp muligheden for skatteunddragelse og sikrer, at vores handlende kan fungere effektivt og i overensstemmelse med EU's fjerde direktiv om hvidvaskning af penge. Som følge heraf opretholder SumUp den internationale standard inden for erhvervslivet.

At have en separat bankkonto til din virksomhed hjælper dig med at sikre, at banken overfører dine penge uden bekymring, fordi der er en meget klarere forståelse af, hvor firmaets midler kommer fra og holdes.

Derudover er det i praksis meget sværere at handle og styre en virksomhed uden en separat virksomhedskonto. Tage for eksempel overvågning af din virksomheds indtægter og udgifter. Det er svært at få et nøjagtigt billede af disse (som er nødvendigt for korrekt at opretholde din virksomhedsfinansiering), når de er involveret i dine personlige transaktioner og udgifter. Du kan reducere dit juridiske ansvar ved at sikre, at din virksomhed har en separat bankkonto.