Kan du ikke oprette forbindelse til din telefon eller tablet? Vi hjælper dig gennem fejlsøgning af din Air Kortlæser, så du hurtigt kan komme tilbage til dit salg.

Er min enhed kompatibel?
Tjek denne artikel for at se en liste over kompatible smartphones eller tablets.

Er min kortlæser opladet?
Lavt batteriniveau kan forårsage problemer med tilslutning. Derfor anbefaler vi, at du oplader din læser. Du kan finde flere oplysninger i SumUp Air: Manual.

Hvordan fejlfinder jeg min kortlæser?

Trin 1: Nulstil kortlæseren

Følg disse trin for at nulstille Bluetooth-chippen i din læser:

1. Sluk Bluetooth på din telefon eller tablet.
  2. Luk SumUp Appen på din enhed.
  3. Sørg for, at din kortlæser ikke er i gang med at oplade.
  4. Sluk for din læser.
  5. Hold nu tænd/sluk-knappen på din kortlæser nede, indtil "Release for BT" vises på skærmen.
  6. Slip tænd / sluk-knappen, når du hører et bip.

Nu er Bluetooth-chippen i din kortlæser nulstillet. Vent på andet bip, før du tilslutter læseren til din telefon igen.

Trin 2: Tilslut kortlæseren igen

Tilslut SumUp Air for at kunne modtage kortbetalinger igen:

1. Tænd for Bluetooth på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på symbolet for indstillingerDefault.png i SumUp Appen, gå til "Betalingsmetoder", og tryk på "SumUp Air".
  3. Sørg for, at de sidste 3 cifre, der vises på skærmen, svarer til de sidste 3 cifre i kortlæserens serienummer.
  4. Bekræft parringsanmodningen på din smartphone eller tablet ved at trykke på "Tilslut". Du skal muligvis bekræfte forbindelsen ved at trykke på det grønne flueben på kortlæseren.

Genstart din smartphone eller tablet, hvis du stadig oplever tilslutningsproblemer. Prøv at gennemføre en kortbetaling for at se, om din kortlæser er forbundet til din enhed, når du logger ind på SumUp Appen igen.
Kontakt vores Support Team, hvis du fortsat har problemer.