Ota SumUp Air käyttöön:

1. Avaa SumUp-sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Syötä 1,00 € näppäimistöllä ja valitse ”Veloita”. Kortinlukijan pitäisi nyt kytkeytyä päälle.
  3. Varmista, että SumUp-sovellus on havainnut kortinlukijan tarkistamalla, että sovelluksessa näkyvä 3-numeroinen luku vastaa lukijan takana olevaa 3-numeroista sarjanumeroa, ja napsauta ”Yhdistä”.
  4. Valmista tuli! Kortinlukija synkronoi nyt tilitietosi, mikä kestää noin 2 minuuttia.

Aloita maksujen vastaanottaminen:

1. Käyttöönotto on nyt suoritettu, ja on aika alkaa vastaanottaa maksuja. Aloita napauttamalla tai asettamalla asiakkaan kortti lukijaan.
  2. Asiakastasi pyydetään nyt vahvistamaan maksu antamalla PIN-koodi tai allekirjoitus.
  3. SumUp-sovellus ilmoittaa, että maksu onnistui. Maksu näkyy pankkitililläsi seuraavien 2–3 arkipäivän kuluessa.

Nyt voit lähettää, jakaa tai tulostaa kuitin.

Lisäohjeita

Lisätietoja maksuista ja tilityksistä on täällä.
Myös SumUp Air: käyttöohje tarjoaa yleisiä ohjeita käyttäjälle.

Oletko jo käyttänyt joitakin kortinlukijoistamme, mutta SumUp Air ei ole vielä tuttu? Katso alla olevat ohjeet:

SumUp Airin yhdistäminen manuaalisesti:

1. Avaa SumUp-sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  2. Napauta ”Asetukset” näytön alareunassa.
  3. Napauta ”Maksutavat” ja sitten ”SumUp Air”.
  4. Varmista, että SumUp-sovellus on havainnut kortinlukijan tarkistamalla, että sovelluksessa näkyvä 3-numeroinen luku vastaa lukijan takana olevaa 3-numeroista sarjanumeroa, ja napsauta ”Yhdistä”.
  5. Valmista tuli! Kortinlukija synkronoi nyt tilitietosi, mikä kestää noin 2 minuuttia.

Ongelmia?

Jos kortinlukijan yhdistäminen ei onnistu, tutustu vaihe vaiheelta kuvattuun vianmääritykseen täällä.