Endre dine bankopplysninger

1. På din SumUp-profil klikker du på profilsymbolet øverst til høyre

2. Velg «Profilopplysninger».

3. Velg «Bankopplysninger» og så «Bytt bankkonto».

4. Skriv inn opplysninger for en kompatibel bankkonto og fortsett.

5. Vi sender en SMS med bekreftelseskode til ditt registrerte telefonnummer. Skriv inn koden og bekreft endringen.

Du vil motta automatisk bekreftelse på endringen. Dette vil nå være din standardbankkonto for bankoverføringsutbetalinger.

Verifiseringskode mangler

Sjekk og endre kontaktnummeret ditt hvis bekreftelseskoden ikke kommer.

Oppdater kontoinnehaver

Send oss en e-post med forespørsel om å endre kontoinnehaver for din registrerte bankkonto og en kontoutskrift fra de siste 6 månedene med følgende detaljer:

• Kontoinnehavers navn

• Ditt IBAN

• Din banks navn eller logo

• Utstedelsesdato for kontoutskrift

Din kontoinnehaver og profileier må samsvare

For de med enkeltpersonforetak må navnet på bankkontoen knyttet til SumUp-profilen samsvare med navnet på profileieren eller bedriftsnavnet ditt.