Kom i gang med Nettbutikk

1. I SumUp-profilen din, klikker du på «Nettbutikk» i navigasjonspanelet til venstre.

2. Klikk på «Kom i gang».

Opprett Nettbutikken min

Først må du designe layout og stil for nettbutikken din.

Klikk på «Rediger» i SumUp-profilen eller «Butikkredigering» i SumUp App for å begynne å tilpasse hjemmesiden, varekatalogen og navigasjonen.

Trykk på «Rediger» i SumUp-profilen eller «Domener» på appen for å endre bedriftsnavnet ditt og Nettbutikkens URL slik at butikken er lett å gjenkjenne.

Definer hvordan kundene får varene sine ved å legge til fraktalternativer og sette opp henting i butikk ved å velge «Rediger» i SumUp-profilen eller «Sett opp frakt» i appen.

Til slutt må du legge til varer i varekatalogen. Pass på å aktivere «Nettbutikk»-bryteren når du legger til varer og legg til en varebeskrivelse som skal brukes på nettstedet ditt.

Du kan også endre nettbutikkens vilkår og betingelser for å endre hva kundene godtar når de kjøper fra deg.

Begynn å selge på nettet

Når du har fullført alle trinnene, klikker du på «Åpne butikken» for å gjøre nettbutikken din offentlig og starte å selge varene dine på nettet.