Samlede kostnader

3G kortleser er kun tilgjengelig som del av en pakke med 3G-skriveren til 1499 kr. (ekskl. mva). Etter dette betaler du bare et gebyr per transaksjon, og det er ingen månedlige avgifter.

Accepted cards and payment methods

SumUp 3G kan akseptere følgende kreditt- og debetkort: Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Discovers, Diners Club, China Union Pay.

Med en registrert SumUp-profil og denne kortleseren kan du tilby betalingsalternativer for chip og kontaktløs (NFC), Google Pay og Apple Pay.

Internett-tilkobling

Siden kortleseren kommer med ubegrensede data, oppretter den uavhengig en nettverkstilkobling for å behandle betalinger. Dette betyr at du ikke trenger å betale for mobildata, siden dette er inkludert i den opprinnelige kjøpesummen.

Du kan også koble til din lokale WIFI.

Kvitteringer

Gi kundene kvitteringene deres via e-post eller på SMS.

Refusjoner

Enkelt å gjøre en refusjon om nødvendig.

Tipsing

Det er tilgjengelig en tips-funksjon som lar kundene tipse.

Ansatt-profiler

Du kan opprette flere under-profiler, slik at dine ansatte kan bruke kortleseren din.

Batteri

Lad opp leseren med den medfølgende USB type C-kabelen ved å koble den til datamaskinen eller en annen strømkilde. Et fulladet batteri gir 50+ transaksjoner.