Endre kvitteringene dine

1. Logg på din SumUp-profil i en nettleser og velg profilsymbolet øverst til høyre.

2. Velg «Kvitteringer».

3. Klikk for å redigere de forskjellige områdene på kvitteringen for å legge til en adresse, kontaktinformasjon og en tilpasset melding.

Endringer i kvitteringene dine vil ikke endre de offisielle person-, kontakt- og forretningsopplysningene som er registrert på SumUp-profilen din.

Hvorfor tilpasse kvitteringer?

Gjenkjennelige kvitteringer som inneholder nøyaktige bedriftsdetaljer minner kundene om kjøpet sitt og reduserer risikoen for tilbakeføringer.